AnasayfaEkolojiEğitim

IDEMA Uluslararası Kalkınma Yönetimi – Bölüm#01 Köprüleri Kurmak

IDEMA Uluslararası Kalkınma Yönetimi – Bölüm#01 Köprüleri Kurmak

IDEMA 2001 yılından beri Türkiye’de ve dünyanın çeşitli noktalarında sosyo-ekonomik kalkınma alanında projeler geliştiren, uygulayan ve yeni fikirleri hayata geçiren, sosyal girişimci dört ortak tarafından kurulmuş özel bir girişimdir. IDEMA, ortakların yanı sıra ulusal ve uluslararası düzeyde önemli projeler yönetmiş, alanında uzman, geniş bir danışman ekibi ile çözümlerini geliştirmektedir.

IDEMA’nın ana amacı sosyal, ekonomik, çevresel ve kültürel kalkınmaya katkıda bulunmaktır.Bu bağlamda Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, Uluslararası Yatırım Kuruluşları, ulusal ve uluslararası sivil toplum kuruluşları, yerli ve yabancı ticaret odaları ve çeşitli kamu kurumları ile ortaklıklar gerçekleştirilerek projeler geliştirilmektedir.

IDEMA danışmanlarının hazırlamış oldukları analizler ve raporlar doğrultusunda paydaşların sosyal yatırımlar konusunda bilinçli kararlar almalarına katkı sağlanmaktadır.Toplumsal fayda ve yenilikçi yaklaşımlar, IDEMA projelerinin ve hizmetlerinin merkezinde bulunmaktadır.