Anasayfa

Kadir Has Üniversitesi STK Clinique Eğitimi başvuruları başladı!

Kadir Has Üniversitesi STK Clinique Eğitimi başvuruları başladı!

Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları Merkezi (CIES) tarafından yürütülen STK Clinique eğitimleri, sivil toplum kuruluşları için “Gönüllü Yönetimi ve Motivasyonu” kapsamı altında devam ediyor.

Eğitim, 16 Nisan 2019 tarihinde Kadir Has Üniversitesi’nin Zeyrek Salonu’nda gerçekleştirilecek!

TEMA Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Başak Yalvaç Özçağdaş’ın gönüllülerle çalışma ve gönüllü motivasyonu konusunda yapacağı bir giriş konuşmasıyla başlayacak olan program, gönüllü yönetimi ve motivasyonu konusunda uygulama temelli bir atölye çalışmasıyla sona erecek.

İyi Yönetişimi Yakalamak: Sivil Toplum ve Gençliğin Güçlenmesi’’ projesi kapsamında 24.’sü düzenlenen STK Clinique eğitimleri; sivil toplum kuruluşu çalışanlarının, yüksek lisans ya da doktora öğrencilerinin bilgi ve becerilerini güçlendirmeyi hedefleyen, bu doğrultuda da grupların katılımlarını teşvik eden bir diyalog platformudur.

STK Clinique eğitimleri, ortalama olarak ayda iki defa gerçekleşiyor. Eğitim konuları, hem ülkemizdeki hem de dünyadaki güncel gelişmelere ve temelde sivil toplum kuruluşlarının aktif rol oynadığı alanlara odaklanıyor.

Son başvuru tarihi “7 Nisan 2019” olan eğitime başvurmak için lütfen tıklayınız.