AnasayfaTeknoloji

Mobil Dünya Kongresi, Barselona’da gerçekleşecek!

Mobil Dünya Kongresi, Barselona’da gerçekleşecek!

Mobil Dünya Kongresi, 25-28 Şubat 2019’da Barselona’da gerçekleşecek! MWC19, Barcelona geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bir kez daha Fira Gran Via’da gerçekleştirilecek.

Dünyanın en büyük mobil etkinliği olan MWC Barcelona, en son yenilikleri ve en yüksek teknolojiyi 2.400’den fazla lider şirket ile bir araya getirecek.

Katılımcılar etkinlikte son teknoloji mobil dünya yeniliklerinden, ortak liderli programlardan, seminerlerden, zirvelerden ve daha birçok etkinlikten yararlanarak dijital dünyadaki yenilikleri kapsamlı öğrenme fırsatı bulabilecek. Ayrıca, MWC19, endüstri hakkında bilmeniz gereken her şeyi bu etkinlikte bulabileceğinizi vaat ediyor.

Bu yılki etkinliğin teması bağlamlaştırılmış ve kişiselleştirilmiş deneyimler tarafından tanımlanan yeni bir dönemin başlangıcını işaret eden “Akıllı Bağlantı (Intelligent Connectivity)” olacak.

Ana tema bağlamında etkinliğe yönelik içeriklerde bağlantı, yapay zeka (AI), Endüstri 4.0, sürükleyici içerik, yıkıcı yenilik, dijital sağlık, dijital güven ve gelecek gibi 8 temel temaya odaklanılacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Kaynak