AnasayfaTeknoloji

Sketch Meet Up İzmir: Etkileşim Tasarımı ve Trendler Etkinliği, ORIGINN Coworking’te düzenlenecek!

Sketch Meet Up İzmir: Etkileşim Tasarımı ve Trendler Etkinliği, ORIGINN Coworking’te düzenlenecek!

Bir tasarım uygulaması olan Sketch, yayınlandığı 2008 yılından bu yana tasarım sürecini kökten değiştiren bir yazılım olmayı başarmış ve tasarımcılar arasında hatrı sayılır bir kitleye ulaşmıştır.

Her geçen gün gelişen tasarım araçlarını takip etmek ve bu araçları kullanarak tasarımlar üretmek amacıyla Sketch ortaklığında bir Sketch Meetup düzenlenmektedir. Dünyanın 50’ye yakın şehrinde gerçekleştirilen bu etkinlik istanbul’dan sonra İzmir’de de gerçekleştirilmiş olacak.

Etkinlik kapsamında Crypto Events ekibi, UI Tasarımında Trend Araçlar başlıklı sunumuyla etkileşim tasarımı alanındaki güncel araçlar hakkında konuşacak, ardından Sketch’in Topluluk Koordinatörü olan Ariel Aronica, California’dan video call yöntemiyle bağlanarak Sketch’in gelişim sürecinden bahsedecek.

Uluslararası bir tasarım ajansı olan R/GA’da Görsel İletişim Tasarımcısı görevini yürüten Çağrı Yurtbaşı tarafından Sketch ve Principle uygulamaları kullanılarak sıfırdan bir kullanıcı arayüzü geliştirecek. Program katılımcılar arasından 3 kişiye, yıllık 99$ değerindeki Sketch uygulaması lisansı hediye edilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Kaynak