AnasayfaSürdürülebilir KalkınmaSürdürülebilirlik

Sürdürülebilir tüketim için dijital platfrom

Sürdürülebilir tüketim için dijital platfrom

İklim değişikliği konusunda neler yapabileceğinizi hiç düşündünüz mü?

Yeni geliştirilen sürdürülebilir tüketim için dijital platform, kullanıcılarının, tüketim alışkanlıkları ve yaşam tarzına bağlı olarak iklim ayak izlerini gösteriyor. Bu mobil uygulama, oyunlaştırılmış formatıyla kullanıcılarının iklim ayak izini azaltmasına yardımcı oluyor.

Üstelik karbon ayak izini azaltmak için belirlenen hedeflerle senkronize edilmiş sürdürülebilir ürünler ve hizmetlerle kullanıcılarının doğru yöne gitmesine olanak sağlıyor.

KarbonAyakiziYonetimi

Sürdürülebilir Tüketim, tüketicilerin harcama alışkanlıklarının etkilerinin giderek daha fazla farkına varmaları ve çocuklar için gezegeni ayakta tutmaya yarayan bir gerekliliktir.

Sürdürülebilir tüketim için dijital platform, kullanıcılarının daha sürdürülebilir bir hayat sürmelerini sağlamak için dünya çapında bir dijital platform sunar. Ayrıca bu platform, bir çok ilham verici oyun, akademik geçerlilik ve bağımsız kişiselleştirilmiş rehber de sunuyor.

Platform sayesinde bilinçli bir şekilde artan bir tüketim topluluğu, sürdürülebilir mal ve hizmet sağlayıcılarını karşılayabilecek ve böylece sürdürülebilir üretim de sağlayabilecek.

Kaynak