AnasayfaDezavantajlı GruplarSosyal Sorumluluk

Toplumsal Değer Üretimi ve Sosyal Etki Burada

Toplumsal Değer Üretimi ve Sosyal Etki Burada

Kapsayıcı İşletmeler Zirvesi – “Kurumsal Büyümede Yeni Model: Toplumsal Değer Üretimi ve Sosyal Etki” 19 Kasım’da gerçekleştirilecek.

Büyümenin toplumsal değer ve sosyal etki yaratmaktan geçtiğini kavrayan iş dünyası, bu yeni çağ modelini konuşmak üzere 19 Kasım 2016 Cumartesi günü  Kapsayıcı İşletmeler Zirvesi‘nde buluşacak.

Boğaziçi Üniversitesi (BOUN) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek zirveye iş dünyası liderlerinin yanı sıra, yeni nesil girişimciler, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenler; sosyal eşitsizlikler ve yoksulluğa karşı mücadelede yer almak üzere katılacak.

Zirve’nin ana başlıkları ise şöyle: Kapsayıcı İşletmelerin Dünyasına Bir Yolculuk, Kurumsal Büyümede Yeni Model: Toplumsal Değer Üretme ve Sosyal Etki (panel), Kapsayıcı İşletme Olma Yolunda Başarılı Uygulamalar (panel), Önümüzdeki Yol: Kurumsal Sosyal Sorumluluktan Kapsayıcı İşletmelere (panel), Woman Inclusive Business Models, Sosyal Etkinin Yaratılması – Ölçümlenmesi ve Sürdürülmesi (panel), Şirketler ve Sosyal Girişimciler: Bir Kapsayıcı İşletme Ortaklığı Kurmanın Yolları (workshop) ve Kapsayıcı İşletmeler ve Sosyal Girişimler İçin İnsan Kaynakları Geliştirme Yöntemleri (panel).