AnasayfaGirişimcilikİnovasyon

Türkiye’de Bir İlk “Fishackathon”

Türkiye’de Bir İlk “Fishackathon”

Dokuz Eylül Teknoloji Transfer Ofisi (DETTO), Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş. (DEPARK) ve Stage-Co işbirliği ile deniz ve deniz teknolojileri, su altı teknolojileri, gemi teknolojileri, çevre teknolojileri ve lojistik teknolojileri üzerinde çalışmaların gerçekleştirileceği ‘Fishackathon İzmir’ etkinliği, Dokuz Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde 22-24 Nisan 2016 tarihleri arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü’nde düzenlenecektir.

Uluslararası Fishackathon etkinliği tüm dünyada aynı tarihlerde düzenlenmektedir. Etkinlik 2 gece ve 3 gün sürmektedir. Katılımcılar üçüncü günün sonunda projelerini belirlenen jüri önünde sunacaklar. Ek olarak konaklama ihtiyaçları (uyku tulumu-çadır v.b.) katılımcılar tarafından temin edilmektedir.

Fishackathon ile Türkiye’nin bu ilk organizasyonunda,  çevremizde var olan bir soruna karşı inovatif yazılım/teknik çözümleri geliştirilmesi hedeflenmekte.

Etkinlik için kayıt ve detaylı bilgiye  buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Uluslararası proje maratonu kapsamında düzenlenen bu etkinliğe Türkiye genelindeki tüm üniversitelerden ve girişimcilerden, söz konusu çalışmaları gerçekleştirebilecek nitelikte, maksimum dört kişilik ekipler halinde katılım mümkündür.