AnasayfaAkıllı KentlerYönetişim ve Kentler

Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı, 28 – 29 Mart’ta Ankara’da

Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı, 28 – 29 Mart’ta Ankara’da

Bu yıl 3’sü gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı” Küresel Başarının Yeni Anahtarı: Şehirlerin Liderliği teması ile gerçekleşecektir. Şehirlerin sermayesi olan insan kaynağı, rekabet gücü, kültür ve teknoloji gibi alanların nasıl daha güçlü hale geleceği konuşulacak.

Akıllı şehirler ile şehirlerin liderliği arasında bulunan bağın masaya yatırılacağı etkinlikte belediyelerin tekrar etmiş, yapacağı akıllı şehir yatırımlarının gerçekleşme sürecinde kamu-özel sektör işbirliği (P.P.P) modelleri de ilk kez bu etkinlikte ele alınacak.

Karar Vericilerin Katılımı

Akıllı şehir konusunda belediyelerin yaptıkları çalışmaları kamuoyu ile paylaşmaları için etkinliğimiz bir platform görevi sağlamaktadır. Derneğimizin kamu kurumları ve belediyeler ile aktif ve sürekli çalışmasının doğal bir sonucu olarak konunun doğru muhatapları ve karar verici üst düzey yöneticilerin katılımı ile konferans amacına ulaşmaktadır.

Konferansa belediyeler, kamu kurumları, valilikler ve kalkınma ajanslarından oluşan bir katılımcı kitlesi ile birlikte 1000 kişinin katılımı planlanmaktadır.

Detaylı bilgi ve kayıt için tıklayınız.