AnasayfaTeknoloji ve Kalkınma

Uluslararası Dijital Dünya Sempozyumu Nisan’da

Uluslararası Dijital Dünya Sempozyumu Nisan’da

Uluslararası Dijital Dünya Sempozyumu 3-6 Nisan 2017 tarihlerinde Sidney’de düzenlenecek.

Uluslararası Dijital Dünya Topluluğu (ISDE), akademik değişim, bilim, teknolojik yenilikler, eğitim ve dijital alana yönelik uluslararası işbirliğini esas alan, kar amacı gütmeyen uluslararası bir organizasyon.

Uluslararası Dijital Dünya Sempozyumu “Digital Earth&Locate7”, ekonomik ve  sosyal çevre, sürdürülebilir kalkınma, çevre koruma, afetlere hazırlık, doğal kaynakların korunması ve yaşam standartlarının iyileştirilmesi alanlarında önemli rol oynayacak teknolojik sistemlerinin araştırılmasını destekliyor.

1999 yılından bu yana düzenlenen sempozyum daha önce Çin, Kanada, Çek Cumhuriyeti, Japonya, Amerika ve Malezya’da gerçekleştirildi.

Dijital Dünya Konferansı ile birlikte düzenlenecek olan Locate Konferansı (Locate17), Avustralya ve Yeni Zelanda’nın mekansal ve ölçüm endüstrisinin ulusal konferansı. Etkinlik, Yer Ölçümleri ve Mekansal Bilimler Enstitüsü (SSSI), Mekansal Endüstriler İş Birliği (SIBA) ve Yerüstü Bilgi ve Teknoloji Birliği (GITA) tarafından desteklenen bir girişim.

Dünyanın farklı ülkelerinden gelecek olan alanında uzman insanları bir araya getiren ortak konferans Avustralya’nın son teknolojik gelişmeleri ve uygulamaları hakkında bilgi verecek ve aynı zamanda birlikte yeni fikirlerin doğmasına olanak sağlayacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.