AnasayfaEğitimSosyal Yardımlar

Ünlülerden Çocukların Eğitimine Destek

Ünlülerden Çocukların Eğitimine Destek

TOÇEV daha fazla çocuğun eğitimine destek sağlamak için 9 Şubat 2016’da “Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları” konserini düzenleyecek.

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV), 9 Şubat 2016 Salı günü, yirmi birinci yılını “Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları” konseri ile kutluyor.

Söz konusu konserle, 1994 yılından bu yana 5 milyonu aşkın sayıda çocuğa eğitim sağlayan TOÇEV’in amacı, çocukların eğitimi hakkında kamusal farkındalığı artırmak ve daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek.

Ayşegül Aldinç, Feridun Düzağaç, Fatih Erkoç, Nükhet Duru, Metin Özülkü, Candan Erçetin, Bülent Serttaş, İpek açar, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Nilüfer, Selami Şahin, Ümit Besen, Volkan Konak ve Zara’nın sahne alacağı konserde sunuculuğu Selçuk Yöntem yapacak.

Geceye ayrıca, Burak Yılmaz, Emre Belözoğlu, Gökhan Töre, Nuri Şahin, Olcan Adın, Serkan Balcı, Mehmet Topal, Semih Kaya, Volkan Demirel, Çağla Büyükakçay, Eda Erdem Dündar, Neslihan Demir, Gökhan Saki, Hidayet Türkoğlu, Kerem Tunçeri, Kenan Sofuoğlu ve Semih Saygıner’in de katılacağı biliniyor.

tocev_logo-idema