AnasayfaEkolojiCOVID-19

Yeşil Siyaset Dergisi “Covid-19 ve Yeşil Politikalar” Özel Sayısı Yayımlandı!

Yeşil Siyaset Dergisi “Covid-19 ve Yeşil Politikalar” Özel Sayısı Yayımlandı!

Yeşil Düşünce Derneği ve Avrupa Yeşil Vakfı (Green European Foundation- GEF) ile beraber Nisan ayında çıkarılan bu özel sayıda Green European Journal (GEJ’)in 2020 Kışı Covid-19 özel sayısında yayımlanan yazılardan bir seçki hazırlandı. GEJ’den çeşitli röportajlar ve yazılara yer verilen bu özel sayıda aynı zamanda çeşitli ülkelerden yazarların Covid-19 salgını ve sonrasını değişik çerçevelerde betimlediği kısa yazılarından bir seçkiye de yer verildi. 

Yeşil Dergi, yeşil hareketin gelişmesi ve ülkemizde sorunlara yeşil cevaplar bulunabilmesi için düşünsel açıdan beslenilece bir kaynak olmak amacıyla yola çıkmıştır. Geçtiğimiz Ocak ayı itibariyle yayına hayatına başlayan Yeşil Dergi ekibi misyonunu şu sözlerle aktarıyor; 

“Her aşamada kendimizi yenilemek, geliştirmek için okuyucularımızdan gelen eleştiri, görüş ve önerileri dikkate alarak yola devam edeceğiz. Yükselen yeşil dalganın ülkemizde de toplumsal umudun akacağı bir kanal açabilmesi için yeşil düşüncenin yaygınlaşmasına destek olabilirsek ne mutlu bize. Bu çabamızın elbette sizlerin katkıları ile büyüyeceğine inanıyoruz ve bu yolculuğa sizleri de davet ediyoruz.”

Çevrim içi derginin linki: http://yesildusunce.org/dl/uploads/yesil_siyaset_dergi_ozel_sayi_web.pdf

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: