AnasayfaGenel

14. Sabancı Vakfı Uluslararası Filantropi Semineri’ne Davetlisiniz!

14. Sabancı Vakfı Uluslararası Filantropi Semineri’ne Davetlisiniz!

2007 yılından bu yana gerçekleştirilen Sabancı Vakfı Uluslararası Filantropi Seminerleri sivil toplum, özel sektör ve kamu kuruluşu temsilcilerini uluslararası uzmanlarla bir araya getirerek filantropi ve sivil toplum alanlarındaki yeni yaklaşımlar konusunda bilgi paylaşımına imkan vermekte.

Pandemi Sonrası Dünyada Filantropinin Rolü” başlığıyla bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Sabancı Vakfı Uluslararası Filantropi Semineri, 14 Aralık 2021 Salı günü 16.00 – 17.30 saatleri arasında Sabancı Vakfı Youtube hesabından yayınlanacak. Yayının hem orijinal dilinde altyazı eklenmiş versiyonunu hem de sesli betimleme ile işaret dili eklenen erişilebilir versiyonunu iki ayrı kanaldan izlemek mümkün olacak. İnsan hakları ve iklim aktivisti Kumi Naidoo’nun keynote konuşmasıyla başlayacak olan seminer, gazeteci Serdar Kuzuloğlu’nun moderasyonunda gerçekleşecek panel oturumuyla devam edecek. İklim değişikliği ve afet, toplumsal cinsiyet eşitliği ve nitelikli eğitime erişim gibi başlıkların tartışılacağı panelde Center for Disaster Philanthropy CEO’su Patricia McIlreavy, OECD Kalkınma Merkezi Toplumsal Cinsiyet Birimi Başkanı Bathylle Missika ve Brookings Enstitüsü’nde Araştırmacı ve Akademisyen Christina Kwauk katılımcı olacak. Seminerin kapanış keynote konuşmasını ise Avrupa Vakıflar Merkezi CEO’su Delphine Moralis yapacak.

  • Seminer boyunca alanlarında uzman konuşmacılar ile;
  • Pandemi sonrası dünyada filantropi kendini nasıl dönüştürecek?
  • Yaşananlardan neler öğrendik?
  • Eşitsizliklerin derinleştiği bu dönemde hangi alanlar öncelik kazanacak, yeni mücadele alanları neler olacak?
    gibi özellikle sivil toplum alanında cevaplar aranan sorular üzerine konuşulacağı seminerde aynı zamanda Ugandalı dans ve müzik grubu Masaka Kids Africana’nın bir performansına ve 18.00-20.30 saatleri arasında gerçekleşecek iklim atölyesine de yer verilecek.

Detaylı bilgi

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: