AnasayfaGenel

Yaratıcı Endüstriler İçin Girişimcilik Programı / Açık Çağrı

Yaratıcı Endüstriler İçin Girişimcilik Programı / Açık Çağrı

İzmir Kalkınma Ajansı tarafından Originn ve İzmir Ekonomi Üniversitesi KREA ortaklığında düzenlenen  “Yaratıcı Endüstriler İçin Girişimcilik Programı”  13 – 19 Aralık tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek. 

İmalat sanayinin inovasyon ve rekabetçi farklılaşma, yaratıcı girişimcilerin ise sürdürülebilir iş modeli ihtiyaçları için ortak çalışarak çözüm üretecekleri bu program, yaratıcı endüstrilerde çalışan tüm girişimcilerin başvurusuna açıktır.

Originn’nin topluluk ve multidisipliner işbirlikleri deneyimleri ile koordinatörlüğünü üstlendiği programın ilk etabı olan Nesta Yaratıcı Girişim Programı ile girişimciler, Nesta eğitmenleri Atılım Şahin, Esra Gönen ve Jason Lau ile birlikte fikirlerini hayata geçirmek için ihtiyaç duyacakları araçlarla tanışacakları ve kendi iş fikirlerini geliştirecekleri 3 günlük bir eğitim sürecinden geçtikten sonra, ikinci etap olan ve yine 3 gün sürecek Yaratıcı Endüstriler & İmalat Sanayi Tasarım Maratonu’nda “Yaratıcı Endüstriler İşbirliğinde Sürdürülebilir ve Rekabetçi Değer Yaratma” başlığında ortak üretim gerçekleştirecekler. 

Program hakkında detaylı bilgi ve başvuru için linki ziyaret edebilirsiniz.

3 Aralık 2021’e kadar devam eden Yaratıcı Endüstriler İçin Girişim Programı açık çağrımızın yaygınlaştırılması konusunda desteğinizi rica ediyoruz. Açık çağrımızı internet sitesi, e-bülten ve sosyal medya gibi dış iletişim kanallarınızda ve kurumunuz içinde duyurabilirseniz çok seviniriz. Başvuru formunu ve programla ilgili detaylı bilgiyi linkte bulabilirsiniz. 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: