AnasayfaGirişimcilik

Gıda Girişimciliği Hızlandırılmış Eğitim, 29 Eylül’de INOGAR’da Gerçekleştirilecek!

Gıda Girişimciliği Hızlandırılmış Eğitim, 29 Eylül’de INOGAR’da Gerçekleştirilecek!

Gıda girişimciliği hızlandırılmış eğitim, 29 Eylül’de İstanbul inogar‘da gerçekleşecek olan 1 günlük hızlandırılmış ücretsiz gıda girişimciliği eğitim programıdır. Gıda girişimciliğinin kapsamı ve tanımı, pazar araştırması, üretim, tedarik, lojistik gibi girişimciliğin olmazsa olmazı ana konuları kapsar.

Kimler Katılabilir?

Food Entrepreneurship Bootcamp Training, bir girişim fikri olan,
bunun için araştırma yapmaya başlamış, girişimini yeni kurmuş başlangıç seviyesindeki tüm gıda girişimcilerinin katılımına açıktır.

Program İçerikleri:

  • Gıda Girişimciliği:

Gıda, tarım ve su sektörü odaklı olarak tasarlanan, girişimcilik eğitimidir. Bu eğitim kapsamında katılımcılar, gıda sektöründe inovasyon, tasarımsal düşünce ve girişimcilik konularından hareket ederek, bu girişimcilik dikeyinde şirket yönetmek üzerine bilgi edineceklerdir.

Gıda Girişimciliği eğitimleri, gıda sektörü şirketlerinin çalışma sistemleri, gıda değer zinciri ve gıda startup dünyasındaki gelişmelerin paylaşıldığı ve fikir değerlendirilmesi yapılacağı eğitimlerdir.

  • Fırsat Okuma

Girişimcileri başarıya götüren en önemli elementlerden biri zamandır. Zamanın doğru kullanılması ve fırsatların yerinde değerlendirilmesi, bir girişimi başarıya götürecek temel aksiyonlardır. Fırsat Okuma eğitimlerinde katılımcılar, gıda sektöründe günümüzdeki fırsatlar ile problemleri tanımlamak ve bunlara yönelik harekete geçmek adına ihtiyaçlarını tanımlamak üzerine bilgi edinirler. Eğitimler aynı zamanda interaktif olarak gerçekleştirilip, dünyadan da başarılı gıda girişimcileri hikayeleri paylaşılır.

  • İş Modeli Kanvası

İş modeli kanvası, bir girişimin iskeletini anlatan tabloya verilen isimdir. İş modeli kanvası girişimlerin para kazanma yöntemlerini, ihtiyaçlarını ve işleyiş süreçlerini en basit şekilde anlatmalarını sağlar. Girişimciler, İş Modeli Kanvası eğitimleri ile birlikte girişimleri daha net ve sade bir şekilde tanımlamak adına gerekli bilgileri edinirler.

  • Yalın Girişim Modeli

Yalın Girişim, diğer adıyla Lean Startup modeli, bir girişimin ürünlerinin tasarım ve geliştirme süreçlerini en kısa noktada tutup, satılabilir halde olan ürünün piyasaya demo halinde sunulmasına verilen isimdir. Yalın Girişim Modeli eğitimi ile girişimciler, girişim fikirlerini satılabilir ürünler haline getirmek adına gerekli bilgileri edinirler.

  • İş Fikri Geliştirme

FE Bootcamp eğitimlerinin son kısmında girişimciler, gün boyunca edindikleri eğitimlerden yola çıkarak, sahip oldukları girişim fikirleri üzerine çalışıp, ilk sunumlarını gerçekleştirirler. İş Fikri Geliştirme atölyesi ile birlikte girişimciler fikirleri adına ilk geri dönüşleri interaktif bir biçimde edinirler.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.