Anasayfa

İhtiyaç Haritası için kitap bağışla!

İhtiyaç Haritası için kitap bağışla!

Sosyal Kooperatif Eğitim ve Tanıtım Treni şehrinden geçerken İhtiyaç Haritası için kitap bağışla!

1 Ekim’de Ankara Tren Garı’ndan yola çıkacak olan “Sosyal Kooperatif Eğitim ve Tanıtım Treni” proje boyunca etkinliklerini gerçekleştirdiği şehirlerde İhtiyaç Haritası’nda yer alan bir okul için kitap toplayacak.

Ticaret Bakanlığı’nın sosyal kooperatifleri tanıtma kapsamında gerçekleştirdiği projede Ankara’dan 1 Ekim’de yola çıkacak tren ile Eskişehir, Kütahya, Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Denizli, Isparta, Afyonkarahisar ve Konya istikametlerinde garlarda durularak hem sosyal kooperatifler tanıtılacak hem de bu illerde paneller, konuşmalar ve çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.

Bu etkinliğe destek vermek için trenin geçtiği illerdeki toplantı yerlerinde bulunan İhtiyaç Haritası kitap bağışı noktalarına kitaplarınızı teslim edebilirsiniz.

İhtiyaç Haritası Nedir?

İhtiyacharitasi.org farklı konulardaki ihtiyaçların ihtiyaç sahipleri ile ihtiyacı karşılamak isteyen kişiler ve kurumların buluştuğu online bir platformdur. İhtiyaç Haritası kar amacı gütmeyen sosyal kooperatiftir. İhtiyaçların karşılanmasının yanı sıra farklı konularda destek sahibi kurumların ve kişilerin de kullanabildiği bu platform Türkiye’nin her yerinden kullanılabilmektedir.

Sosyal Kooperatif Eğitim ve Tanıtım Treni ve tren güzergah takvimi ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.