AnasayfaSosyal Sorumluluk

İşletme 2023 Zirvesi Gerçekleşti

İşletme 2023 Zirvesi Gerçekleşti

Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen İşletme 2023 Zirvesi, 8 Aralık 2015 Salı günü İstanbul’da düzenlendi.

Özel sektör, kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin bir araya geldiği Zirve’de, günümüz dünyasının en önemli problemlemleri arasında yer alan işsizlik, iklim değişikliği, kaynakların tükenmesi, finansal krizler ve demografik değişim riskleri konuları uzmanlar tarafından tartışmaya açıldı.

Zirve’de ayrıca Sorumlu Şehirler paneli düzenlendi. IDEMA şirketi kurucu ortağı Dr. Ali Ercan Özgür’ün moderasyonunda düzenlenen panelde; İETT, Bisikletliler Derneği ve Türk Hava Yolları temsilcileri konuşmacı olarak yer aldı. İstanbul özelinde iyi örnek uygulamalarının aktarıldığı panelde, aynı zamanda İstanbul’un sorumlu bir şehir olması için ne tür girişimlerin başlatılması gerektiği paylaşıldı.

Zirve’de düzenlenen panellerin ardından, KSS Türkiye Derneği tarafından sosyal sorumluluğun yaygınlaştırılmasında aktif rol oynayan kuruluşlara ve girişimlere ödül verildi. Bu kapsamda Oyuncu Mert Fırat tarafından geliştirilen İhtiyaç Haritası projesi ödüle layık görüldü.