AnasayfaTeknoloji ve Kalkınma

Nesnelerin İnterneti Küresel Teknoloji Fuarı 23-24 Ocak’ta Londra’da

Nesnelerin İnterneti Küresel Teknoloji Fuarı 23-24 Ocak’ta Londra’da

Nesnelerin İnterneti Küresel Teknoloji Fuarı – IoT (Internet of Things) 23-24 Ocak 2017 tarihlerinde dünyadaki en büyük nesnelerin interneti kentlerinden biri olan Londra, Olympia’da gerçekleştirilecek.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Nesnelerin İnterneti Küresel Teknoloji Fuarı dünyanın dört bir yanından sanayi, imalat, lojistik, enerji,tarım, otomotiv ve daha pek çok sektörden katılımcıları bir araya getirecek. İki gün boyunca üst düzey teknoloji içerikli ve problem çözüm odaklı örnek olay incelemeleri içeren 7 adet konferans verilecek.

Konferansta dünyanın önde gelen bilgi işlem uzmanları, karar alıcıları, geliştiricileri ve üreticileri yer alırken aynı zamanda hükümet ve yerel meclis yetkilileri, otomotiv yetkilileri, operatörler, teknoloji uzmanları, yatırımcılar, girişimciler ve daha birçok sektörden kişi yer alacak.

7 özel konferanstan oluşan oturumlarda akıllı şehirler, veri ve güvenlik gibi nesnelerin interneti ekosistemini etkileyen teknolojideki en yeni gelişmeler konuşulacak.

Fuar programı ve kayıt için tıklayınız.

Kaynak

Haber: Çiğdem Çiyitoğlu