AnasayfaEğitimGirişimcilik

Proje Okulu’nun Sosyal Finansman ve Proje Yazma Eğitimi, 25-26 Mayıs’ta İzmir’de gerçekleştirilecek!

Proje Okulu’nun Sosyal Finansman ve Proje Yazma Eğitimi, 25-26 Mayıs’ta İzmir’de gerçekleştirilecek!

Proje Okulu II, Sosyal Finansman ve Proje Yazma Eğitimi 25-26 Mayıs’ta İzmir’de gerçekleştirilecek!

İzmir’de başlatılan ‘Sosyal Finansman ve Proje Yazma Eğitimi’ serisi ikinci eğitimiyle 25-26 Mayıs’ta katılımcılarını bekliyor.  Eğitime sosyal finansman alanında uzmanlaşmak isteyen herkes katılabilir. Eğitim içeriğimiz uygulamalı atölyeler ve uygulanmış örnekler ile gerçekleştirilecektir. Eğitimin süresi 2 gün( 7 + 7 saat ) olarak planlanmıştır.  

Eğitime katılmak isteyenler başvuru formuna buraya tıklayarak ulaşabilirler. Ayrıca info@egekal.com adresine de katılım için mail atabilirler. Eğitimimiz katılımcıların sosyal finansmana erişimini ve finansman kaynaklarını kullanabilmelerini sağlamak için tasarlanmış bir eğitimdir. Bu eğitimi alan katılımcılar proje tasarımı ve fon kaynaklarını yönetebilme becerisi kazanacaklardır. Uluslararası fon ve hibe kaynakları hakkında teknik ve uygulama bilgisine sahip olurken, aynı zamanda ulusal ve yerel fon kaynaklarını öğrenerek yakından tanıma şansı yakalayacaklardır. Günümüzde sosyal konularda harekete geçmek isteyen, hatta uluslararası fon kaynakları ve yönetimi konularında kariyer planı yapan aktivistler sektöre ve topluma yenilikçi ve etkin proje ürünleri sunabileceklerdir.   

Proje Okulu I’de katılımcılardan aldığımız geri bildirimler çerçevesinde Proje Okulu II’yi planladık.  Proje Okulu II’de atölyelerden çıkan fikirlerin ‘sosyal girişim’ şeklinde kurgulanması, eğitim sonrasında katılımcılarla birlikte geliştirilmesi planlanmıştır.  Bu bağlamda Ege Kalkınma Çözümleri olarak kolaylaştırıcılık sağlanacaktır. 

Eğitim sonunda katılımcıların elde edeceği kazanımlar;

•    Sosyal yatırım  fonları hakkında genel bilgi sahibi olmak

•    Sosyal finansman alanında küresel, AB ve Türkiye’deki aktörleri tanımak 

•    Proje Döngüsü Yönetimi alanında yetkinlik kazanmak

•    Proje sonrasında orta ve küçük ölçekli bir hibe için başvuru metotlarını öğrenmek

•    Proje yönetimi için gerekli süreçleri tanımak 

Eğitim, 25-26 Mayıs 2019 tarihlerinde Bornova’da bulunan Originn Coworking Space’de gerçekleşecektir.

Başvuru ve detaylı bilgi için info@egekal.com adresine mail atınız.