AnasayfaGenel

Raj Kumar’ın “The Business of Changing The World” adlı kitabı yayımlandı!

Raj Kumar’ın “The Business of Changing The World”  adlı kitabı yayımlandı!

Küresel kalkınma topluluğu için sosyal bir girişim ve medya platformu olan Devex’in Başkanı ve Genel Yayın Müdürü Raj Kumar’ın “The Business of Changing The World”  (“Dünyayı Değiştirme İşi”) adlı kitabı yayımlandı.

DEVEX’in başkanı ve genel yayın müdürü Kumar, değişen yardım endüstrisini yakından takip eden ve tüm değişimlere tanıklık eden yirmi yıllık bir deneyimi sahiptir. Yeni yayımlanan kitabı iyi niyetlere dayalı bir yardım endüstrisinden, iyi sonuçlar için küresel bir rekabete nasıl geçtiğimizi ayrıntılı olarak ele almaktadır. Bu kitapla Kumar, ana akımın bir parçası olan aşırı yoksulluğu sona erdirmek için fikir önerileri sunmaktadır.

Raj Kumar’ın kitabına dair birkaç yorum;

“Nihayet, yardım endüstrisini birçok eğilimi tek bir yetkili yerde dönüştürerek bir araya getiren bir uygulayıcıya sahibiz! Raj Kumar, hükümetlerin, kar amacı gütmeyen kuruluşların, işletmelerin ve hayırseverliğin, küresel sorunları çözme çalışmalarına nasıl yeni insanlar ve uygulamalar getirdiğini görecek şekilde konumlandırılmıştır. Ayrıca “açık kaynaklı yardım” için çekici bir şekilde savunuyor ve bir gelişim kariyeri düşünen herkese paha biçilmez bir rehber sunuyor. ”

  • Anne-Marie Slaughter, CEO, New America ve Unfinished Business’ın yazarı.

“İnsanlık tarihinde ilk kez, yoksulluğun yeryüzünden ortadan kaldırılması olasılığını düşünmeye cesaret edebiliriz. Bu amaca ulaşmak için Raj Kumar’ın yeni kitabında öne sürülen kanıta dayalı, sonuç odaklı yaklaşıma ihtiyacımız var.”

    – Sir Fazle Hasan Abed, BRAC’ın kurucusu ve başkanı

“Bu kitap yardım endüstrisinin zamanımızın acil insani ihtiyaçlarını karşılamak için nasıl değişmesi gerektiğine dair hayati ve yeni bir bakış açısı sunuyor.”

  • Elhadj olarak Sy, Genel Sekreter, Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Toplulukları Federasyonu

Raj Kumar’ın kitabını satın almak isterseniz linkten ulaşabilirsiniz.