AnasayfaEkolojiAtık ve Tüketim

REW İstanbul Fuarı, 15 -17 Şubat tarihleri arasında TÜYAP İstanbul’da düzenlenecek

REW İstanbul Fuarı, 15 -17 Şubat tarihleri arasında TÜYAP İstanbul’da düzenlenecek

Başta belediye yönetimleri olmak üzere tüm KOBİ’lerin ve her ölçekteki sanayi kuruluşunun ihtiyacı olan geri dönüşüm, geri kazanım, atık yönetimi ve çevre teknolojileri çözümlerini çatısı altında sunan Uluslararası REW İstanbul, 15-17 Şubat 2018 tarihlerinde TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek.

REW İstanbul, “Katı Atık, Atık Su, Atık Gaz ve Yeşil Enerji” başlıkları altında en yeni ürün, teknoloji, makine, malzeme ve ekipmanlara ev sahipliği yaparak, içeriği Bakanlık tarafından belirlenen bir dizi oturum ve panel gerçekleştirecek. Ayrıca bu yıl REW içerisinde İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı da yer alacak. Bu sayede gelen profesyonel ziyaretçiler, aynı çatı altında hem geri dönüşüm, çevre teknolojileri ve atık yönetimine dair son teknolojileri hem de “İş Emniyeti, İş Sağlığı, İş Güvenliği ile Eğitim, Danışmanlık ve Risk Analizi” alanındaki yenilikleri bir arada görme fırsatı bulacak.

Fuar, geçtiğimiz Mart ayında 14 ülkeden 150’nin üzerinde katılımcıyı, yurt içi ve yurt dışından 9.506 profesyonelle buluşturmuştu. Bu yıl da Şubat ayında 12 bin sektör profesyonelini ağırlamaya hazırlanırken, organizasyona 20 ülkeden 170 firmanın katılımı bekleniyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Kaynak