AnasayfaGenel

Sivil Düşün yeni dönemini Bilgilendirme Toplantıları ile açıyor!

Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı yeni dönem destekleri 1 Ekim 2018 tarihinde başvuruya açılıyor.

27 Eylül – 4 Ekim 2018 tarihleri arasında farklı şehirlerde düzenlenecek Bilgilendirme Toplantıları’nda yeni dönem destekleri ve eğitim programları katılımcılarla paylaşılacak. Toplantılarda ayrıca bölgesel ve çalışma alanlarına yönelik öncelikler tanıtılacak.

Sivil Düşün’ün geçmiş dönemlerinden farklı olarak, düzenlenecek Bilgilendirme Toplantıları’nda temel sivil toplum kavramları ve hak temelli yaklaşımla ilgili oturumlar düzenlenecek, farklı AB desteklerinin ve Sivil Düşün desteğiyle gerçekleşmiş örnek çalışmaların tanıtımı yapılacak. Bunun yanı sıra, toplantılar sırasında katılımcılarla birlikte örnek başvuru hazırlama çalışmaları düzenlenecek.

Toplantılara başvurmak için gerekli detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Toplantı tarih ve şehir bilgileri:
27 Eylül

İzmir (27 EYLÜL’DE GERÇEKLEŞECEK İZMİR TOPLANTISI BAŞVURULARI, SALON KAPASİTESİNİN ÜZERİNE ÇIKILMASI NEDENİYLE DURDURULMUŞTUR.)

Kars (Toplantıya Ağrı, Ardahan, Erzurum, Iğdır, Kars illerinden yapılacak başvurular kabul edilecektir.)

Samsun (Toplantıya Amasya, Çorum, Ordu, Samsun, Sinop illerinden yapılacak başvurular kabul edilecektir.)

Trabzon (Toplantıya Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Rize, Trabzon illerinden yapılacak başvurular kabul edilecektir.)


28 Eylül

İstanbul (Toplantıya yalnızca İstanbul’dan katılım sağlanabilecektir.)


29 Eylül

Kastamonu (Toplantıya Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Zonguldak illerinden yapılacak başvurular kabul edilecektir.)

Tekirdağ (Toplantıya Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ illerinden yapılacak başvurular kabul edilecektir.)

Van (Toplantıya Bitlis, Hakkari, Muş, Van illerinden yapılacak başvurular kabul edilecektir.)

4 Ekim

Malatya (Adıyaman, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya illerinden yapılacak başvurular kabul edilecektir.)

(Toplantılara 26 Eylül 2018, saat 12:00’a kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. İstisnai olarak, 4 Ekim Malatya toplantısı için son başvuru tarihi 1 Ekim olarak belirlenmiştir.)
Not: Yukarıda adı geçen şehirlerin dışında bir toplantı da Ankara’da gerçekleşecek ve tarih kesinleşince duyurusu Sivil Düşün web sitesinde yer alacaktır. Bu iller dışında ilerleyen 2019 yılında başka illerde de Bilgilendirme Toplantıları da düzenlenecektir. Sivil Düşün Destekleri ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen ancak yukarıdaki iller kapsamına girmeyen kişiler 8 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek webinar’a katılabilecektir. Webinar kayıtları için ayrıca duyuru açılacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.