AnasayfaSürdürülebilir KalkınmaTeknoloji ve Kalkınma

Türkiye İnovasyon Haftası İstanbul’da

Türkiye İnovasyon Haftası, uluslararası profesyonellerin, sanayicilerin, akademisyen ve öğrencilerin katılımıyla 3-5 Aralık 2015 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek.

Türkiye İhracatçılar Meclisi ve T.C. Ekonomi Bakanlığı işbirliğinde, 3-5 Aralık 2015 tarihlerinde Türkiye İnovasyon Haftası düzenleniyor.

Arçelik, TEB, Sabancı Holding, THY ve Turkcell’in sponsorluğunda yapılan İnovasyon haftası etkinliklerine, Türkiye’de ve dünyada başarı sağlamış olan uluslararası profesyoneller, sanayiciler, akademisyenler ve öğrenciler katılım sağlayacak.

Bu seneki etkinlik İnovasyon ve Eğitim, Dijital Dünya ve Sosyal Medya, Girişimcilik-Ekosistemde Yeni Yaklaşımlar, Potansiyel Keşfi, İnovasyon Yönetimi, Türk Mucitler, THY ve İnovasyon, Pazarlama, Güneş Enerjisi ile Çalışan Uçak ile Dünya Turu, Orta Doğu-Kuzey Afrika ve Türkiye’de Endüstrinin Geleceği’nin Yol Haritası, Yapay Zeka oturumlarında katılımcılarını bekliyor.

Etkinlik kapsamında Sıra Dışı Kadınlar, Geleceğin Şehirleri, E-Ticaret panelleri, İnovaLİG 2015, sergi ve tanıtımlar gerçekleşecek. Etkinlik bitiminde ise İnovasyon liderlerine ödül takdim edilecek.

Etkinliğe kayıt yaptırmak için başvuru formunu eksiksiz doldurmanız yeterli.

https://www.turkiyeinovasyonhaftasi.com/tr/online-davetiye.html