AnasayfaTeknoloji ve Kalkınmaİklim Değişikliği

“10. Global Riskler Zirvesi: Afetler Odağında İş Dünyasında Dayanıklılık” 9 Şubat’ta gerçekleşecek

“10. Global Riskler Zirvesi: Afetler Odağında İş Dünyasında Dayanıklılık” 9 Şubat’ta gerçekleşecek

Türkiye’de risk yönetimi konusunda farklı sektörlerde faaliyet gösteren profesyonelleri aynı çatı altında toplayan Kurumsal Risk Yönetimi Derneği (KRYD) tarafından düzenlenen ‘Global Riskler Zirvesi’ 9 Şubat’ta İstanbul’da Sabancı Center ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Dünyanın karşı karşıya kaldığı risklere ve alınabilecek önlemlere dikkat çekmek amacıyla bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilecek zirvede alanlarında uzman isimler yer alacak.

Türkiye ve dünyayı etkileyecek makroekonomik, jeopolitik, teknolojik riskler ve bunların yönetiminin kapsamlı bir şekilde ele alınacağı zirvenin açılış konuşmalarını KRYD Başkanı Bora Akdoğanlar ve Hedefler için İş Dünyası Platformu Başkanı İrem Oral Kayacık gerçekleştirecek.

“Bizi Bekleyen Global Riskler” oturumunda UNDP Mukim Temsilcisi Lousa Vinton, “Dijital ve Yeşil Dönüşüm Çağına Uyum Sağlamak için Risk Yönetiminin Kritik Rolü” oturumunda FERMA Başkanı Charlotte Hedemark Hancke konuşmacı olarak yer alacak.

“Afetler Odağında İş Dünyasında Dayanıklılık ve Öğrenilen Dersler” oturumu EKONOMİ Gazetesi Koordinatörü Didem Eryar Ünlü’nün moderasyonunda, UNDP İklim ve Afet Dayanıklılığı Ekip Lideri Stanislav Kim, TÜRKONFED Genel Sekreteri Arda Batu ve TÜSİAD Deprem Görev Gücü Üyesi Dr. Ceyhun Eren’in konuşmacılığında gerçekleşecek.

“Kurumsal Risklerin Yönetiminde Sigorta” oturumu, Gazeteci Noyan Doğan’ın moderasyonunda AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, Aon Eş-CEO’su Selda Oknas Tanbay ve Yıldırım Holding CRO’su Hakan Kayganacı’nın konuşmacılığında gerçekleşecek.

“Yönetim Kurulu Gündeminde Kurumsal Risk Yönetişimi” oturumu Boston Consulting Group Genel Müdürü ve Yönetici Ortağı Gözde Yalazı Özbek’in moderasyonunda ARGE Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yılmaz Argüden ve DCRO Avrupa Liderlik Ekibi Üyesi Yeşim Güra’nın konuşmacılığında gerçekleşecek. Kapanış konuşmasını Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Başkanı Dr. Tamer Saka gerçekleştirecek.

Risk profesyonellerini bir araya getiren zirveye katılım ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Zirveye krydglobalrisklerzirvesi.com adresinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: