Anasayfaİş Fırsatları

TÜSEV İletişim Koordinatörü Arıyor

TÜSEV İletişim Koordinatörü Arıyor

1993 yılında sivil toplumun yasal, mali ve işlevsel altyapısını geliştirmek amacıyla kurulan Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) geçtiğimiz günlerde Genel Sekreter Yardımcısı’na bağlı olarak çalışacak İletişim Koordinatörü aradığını duyurdu.

TÜSEV tarafından yayınlanan duyuruda İletişim Koordinatörü’nün öncelikli çalışma alanları ve sorumlulukları kurumsal iletişim, üye ilişkileri, medya ilişkileri ve reklam ajansı ilişkileri adı altında dört başlık altında toplanıyor. İletişim Koordinatörü olmak için başvuru yapacak adaylarda aranan özellikler arasında ise üniversitelerin iletişim, gazetecilik, halkla ilişkiler, medya ve görsel tasarım bölümlerinden lisans derecesine sahip olmak, iletişim alanında en az üç sene deneyim, Türkçe ve İngilizce bilmek, Microsoft Office programlarını çok iyi düzeyde kullanabilmek yer alıyor.

İlgilenen adayların özgeçmişleri ile birlikte motivasyon mektupları, İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanmış yazı örneğini (davet mektubu, basın bülteni vb.) ve iki referansa ait iletişim bilgilerini 23 Mart 2016 Çarşamba günü saat 18:00’e kadar liana@tusev.org.tr adresine göndermeleri gerekiyor. Başvuruyu gönderirken e-postanın konusunda “İletişim Koordinatörü” başlığının kullanılmalıdır. Yalnızca eksiksiz olarak gönderilen başvurular değerlendirmeye alınacak ve ön elemeyi geçen başvuru sahipleri ile iletişime geçilecektir.