Anasayfaİş Fırsatları

TÜSEV Proje Uzmanı Arıyor

TÜSEV Proje Uzmanı Arıyor

1993 yılında kurulan Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Türkiye’deki bağışçılığın yaygınlaştırılmasını içeren  ‘Değişim için Bağış’  projesi için tam zamanlı görev yapacak proje uzmanı aradığını duyurdu.

TÜSEV tarafından yayınlanan ilana göre, proje uzmanının sosyal bilimler alanında lisans veya yüksek lisans mezunu, en az bir yıl profesyonel çalışma deneyime sahip, gönüllülük, sivil toplum, sosyal girişimcilik alanlarına ilgili ve İngilizce yeterliliğinin olması gerekmektedir. Proje uzmanı adayının aynı zamanda seyahat engellinin bulunmaması, Microsoft Office programlarını etkin kullanabilmesi ve takım çalışmasına yatkın olması beklenmektedir.

Değişim için Bağış projesinde çalışacak proje uzmanının temel sorumlulukları arasında proje faaliyetlerinde ekiple koordinasyon içerisinde çalışması, projenin e-bülteninin hazırlanması ve araştırmalarının yapılması, blog yazıları için yazarlarla iletişime geçilmesi, sosyal medya hesaplarına içerik hazırlanması, gerekli çevirilerin yapılması, proje koordinatörüne destek verilmesi, bağışçılık konusundaki gelişmeleri takip etmesi bulunmaktadır.

İlgili iş ilanına başvurmak isteyen adayların özgeçmişlerini ve İngilizce hazırlanmış motivasyon mektuplarını 11 Kasım Cuma gününe kadar mail başlığına Proje Uzmanı İlanı yazarak kubra@tusev.org.tr adresine yollamaları gerekmektedir.