AnasayfaEkoloji

Twitter Hesabınızı Nesli Tükenmekte Olan Kuşlara Bağışlayın

Twitter Hesabınızı Nesli Tükenmekte Olan Kuşlara Bağışlayın

Doğa ve doğal yaşam hakkında faaliyet gösteren küresel sivil toplum kuruluşu “Conservation International” (Uluslararası Koruma), dünyanın dört bir ucunda yaşayan ve nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan kuşlar için “Donate 4 Birds” (Kuşlar için Bağış) isimli bir kampanya hazırladı.

2014 yılında Harrison Ford, Julia Roberts, Kevin Spacey gibi isimlerle birlikte çalışarak doğanın ağzından küresel sorunlara dikkat çeken Nature is Speaking (Doğa Konuşuyor) isimli kampanyasıyla hatırladığımız Conversation International, bu kez alternatif kaynaklarımızdan birini, Twitter hesabını kullanan bir farkındalık çalışmasına imza attı. Hazırlanan internet sitesine girip maddi bağış seçeneğiyle ya da kuruluşun sesini daha güçlü duyurabilmesi için Twitter hesabınızı bağışlayarak nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan kuşlar için kampanyaya katılım gösterebiliyorsunuz.

Twitter hesabınızı bağışladıktan sonra yazılım sizin hesabınızdan, seyrek aralıklarla tweetler atıyor. Bu tweetlerin içeriği ise sizin seçtiğiniz ve bağış yaptığınız nesli tükenen kuş türü hakkında bilgi paylaşmak ve farkındalık yaratmak üzerine kurulu.

Kampanyaya katılmak için tıklayın