AnasayfaEğitimGirişimcilik

Uluslararası Gençlik İstihdamında Zorluklar Sempozyumu

Uluslararası Gençlik İstihdamında Zorluklar Sempozyumu

AGÜ Gençlik Fabrikası tarafından, Uluslararası Gençlik İstihdamında Zorluklar Sempozyumu 18-20 Mayıs 2016 tarihlerinde Kayseri’de düzenlenecek.

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Gençlik Fabrikası (Youth Factory), Uluslararası Gençlik İstihdamında Zorluklar Sempozyumu’nu (ISYEC – International Symposium on Youth Employment Challenges) 18-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında kendi bünyesinde gerçekleştirecek.

Gençlik Fabrikası; gençleri eğitmek, onlara beceri ve uluslararası vizyon kazandırmak, yaratıcı ve girişimci olmaya teşvik etmek amacıyla çeşitli faaliyet ve etkinlikler yürütüyor. Bu çerçevede, özel sektör, kamu ve eğitim alanından pek çok uluslararası uzmanı bir araya getirecek olan sempozyumun amacı; gençlik istihdamında ilham, bilgi ve iletişim ağı sağlamak. Bu bağlamda AGÜ, Avrupa’nın her yanından örnek olay incelemeleri ve çeşitli meslek geçmişine sahip uzmanlara ev sahipliği yapacak.

Sempozyuma katılım sağlayacak olan organizasyonlardan bazıları şunlar: Türkiye Ulusal Ajansı, Fransa Ulusal Ajansı, İtalya Ulusal Ajansı, Sabancı Üniversitesi, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TEGV), İhtiyaç Haritası, UNDP, ORAN Kalkınma Ajansı, DYPALL Network.

ISYEC için son başvuru tarihi 27 Nisan 2016.