AnasayfaGirişimcilik

Uluslararası Girişimcilik Zirvesi Ankara’da Gerçekleşecek

Uluslararası Girişimcilik Zirvesi 27-28 Kasım tarihlerinde Ankara Congresium’da düzenlenecek.

T.C.Başbakanlık Tanıtma Fonu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile,  Vodafone Fikir Çarkı ana sponsorluğunda, Ankara Girişimci İş Kadınları ve Destekleme Derneği (ANGİKAD), Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) ve Türkiye Perakendeciler Federasyonu destekleri ile gerçekleşecek olan zirvenin şimdiden yoğun bir ilgi ile karşılaşacağı tahmin ediliyor.

Zirve, girişimcilik alanında Ar-Ge ve inovasyon bilincinin yaygınlaştırılması için mevcut ağların verimli bir şekilde kullanılmasına yardımcı olmak amacıyla girişimcilik alanında bulunan tüm sektör paydaşlarını bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Global Girişimcilik Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Uluslararası Girişimcilik Zirvesi ve Fuarı’na kamu kurum ve kuruluşları, danışmanlık ve teknoloji firmaları, pazarlama ve ticaret alanında çalışma yapan kurumlar, uluslararası ve  ulusal dernekler ve üniversiteler olmak üzere 3000 kişinin üzerinde sektör temsilcisinin ve uzmanın katılması bekleniyor.

Fuarla eş zamanlı düzenlenecek ve iki gün sürecek olan konferansların önemli konu başlıkları, sektörün önde gelen konuşmacıları ve pek çok kanaat önderini bir araya getirecek. Katılımcılar arasında deneyim paylaşımının arttırılmasının yanı sıra girişimcilik ile ilgili iyi örneklerin öne çıkarılmasına da destek olunacak.