AnasayfaEğitimGenç

2019 Küresel Gençlik Zirvesi Başlıyor!

2019 Küresel Gençlik Zirvesi Başlıyor!

14-20 Temmuz 2019 tarihleri arasında İsviçre’de gerçekleşecek olan Küresel Gençlik Zirvesi için başvurular başladı!

2019 Küresel Gençlik Zirvesi, 14 – 20 Temmuz tarihleri arasında İsviçre’nin Zürih kentinde gerçekleştirilecek. “Fark Yaratan” 60 kişi, dünyadaki ilham verici genç liderlerle tanışmanın yanı sıra hayat boyu sürecek olan bir öğrenme, eğlenme ve binlerce gencin bulunduğu networking sürecine dahil olacaklar.

Kimler başvurabilir?

Dünyanın her yerinden Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ni elde etmek için çalışan; ilginç, coşkulu, kararlı genç sosyal girişimciler, topluluk organizatörleri ve gönüllülerin yanı sıra dünyayı daha iyi bir yer haline getirme konusunda tutkulu olan, bu vizyonu gerçekleştirmek için adımlar atan ve çalışmalarını sürdürmeyi planlayan 18 ile 23 yaş arasındaki herkes başvurabilir.

Küresel Fark Yaratanlar’ın maliyeti nedir?

Seçilen gençlerin ülkelerinden Zürih Havaalanı’na gidiş ve dönüş masraflarına ek olarak konaklama, yiyecek ve vize masrafları da zirve süresince karşılanacak. Ayrıca katılımcılar, zirveye başvurduktan sonra paylaşım yaparak “Küresel Fark Yaratan” olarak seçilebilirler ve 2019 Küresel Gençlik Zirvesi’ne tam fonlu olarak katılma şansını yakalayabilirler.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.