AnasayfaSosyal Sorumluluk

5. Ulusal Sosyal Sorumluluk Projeleri Kongresi, 20 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşecek!

5. Ulusal Sosyal Sorumluluk Projeleri Kongresi, 20 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşecek!

Sosyal sorumluluk projeleri yürüten, sivil toplum kuruluşlarında aktif şekilde çalışan, akademik araştırmalara imza atan, deneyimlerini paylaşmak ve network sağlamak isteyen herkesin davetli olduğu “Ulusal Sosyal Sorumluluk Projeleri Kongresi” 20 Nisan 2019 tarihinde Ankara’da gerçekleşecek!

Yapılan sosyal sorumluluk projelerinin, sosyal fayda hedeflerine ulaşabilmeleri için toplumdaki bilincin artması ve kurumların teşvik edilmesi gerekiyor. Sosyal Sorumlulukta Kalite Derneği 5 yıldır bu ihtiyaçlara cevap vermek adına “SSPKONGRE” yani Ulusal Sosyal Sorumluluk Projeleri Kongresi’ni düzenliyor. Bu sene 5.’si düzenlenecek olan kongre her yıl proje yöneticilerini, araştırmacıları, sivil toplum çalışanlarını, sosyal girişimcileri ve gönüllüleri bir araya getiriyor.

Kongre bu yıl “sosyal içerme, mülteciler, imkanı kısıtlı bireyler, kodlama, engellilik, yaygın eğitim, sağlık ve sanat konularını işleyen, uygulanmış ya da uygulanmakta olan proje, araştırma ve çalışmalara” ev sahipliği yapacak. Katılımcılar, projelerini sözlü veya poster olarak sunabilmelerinin yanı sıra fuaye alanında stant açarak kurumlarını tanıtabilirler.

SSPKONGRE hakkında detaylı bilgi ve başvuru için lütfen tıklayınız.