AnasayfaİnovasyonKültür - Sanat

85. İzmir Enternasyonel Fuarı

85. İzmir Enternasyonel Fuarı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenecek olan İzmir Enternasyonel Fuarı (İEF);   “Gelecek İzmir’de” ana sloganı ve  ‘İnovasyon’ temasıyla kapılarını 85’inci kez  ziyaretçilere açacak.  26 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında Kültürpark’ta gerçekleştirilecek  olan fuarın bu yıl ki partner ülkesi  Malezya, onur konuk şehri ise Manisa.

Türkiye’nin köklü, tanınmış ve en kapsamlı fuarı olan İzmir Enternasyonal Fuarı, ekonomiye kattığı değerle birlikte, kültür ve eğlenceyi de kapsayan büyük bir platform. Her yıl başka bir temayla düzenlenen fuarın bu yılki ana teması “İNOVASYON” olarak belirlenirken tasarım ve inovasyon kenti olma hedefiyle büyük adımlar atılan İzmir’de dünyanın ve Türkiye’nin en önemli markaları Kültürpark’ta buluşacak.

İnovasyon İzmir’de

Bu yıl 85.’si düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı;  inovatörlerin, akademisyenlerin ve özel sektör temsilcilerinin inovasyonu halkla buluşturabileceği  yeni bir platform olacak.“Gelecek İzmir’de” sloganıyla yola çıkan 85. İzmir Enternasyonal Fuarı;  değişimin ve yeniliğin çizgisinde ilerleyerek geleceği İzmir’e taşıyacak inovasyon temasını bundan sonraki yıllarda da sürdürmeyi planlıyor.

inovasyon-1

Fuar, “Eğlence, inovasyon, teknoloji, sanat, heyecan, lezzet, sinema, müzik, tiyatro, yenilik, tasarım, spor, adrenalin, ticaret, Manisa, Malezya, dünya, Türkiye… “ diyerek  geleceği  İzmir’e taşıyacak.

Fuar etkinlik takvimine ve ayrıntılı bilgi

Tanıtım filmleri