AnasayfaGenelKültür - Sanat

DasDas 7. Yaşını İlk Oyunu Joseph K. ile Kutladı

DasDas 7. Yaşını İlk Oyunu  Joseph K. ile Kutladı

Anadolu yakasının kültür, sanat ve eğlence merkezi olan DasDas, 7 yıl önce ‘Joseph K.’ oyunuyla ilk defa kapılarını açmıştı.

Kapılarını açtığı ilk günden bu zamana kadar birçok tiyatro oyununu, müzisyeni ve sanatçıyı sahnesinde ağırlayan DasDas, 7 Nisan tarihinde 7. yaşını aynı oyunla tiyatroseverlerle kutladı.

Franz Kafka’nın eskimeyen Dava’sının Tom Basden tarafından modern zamana uyarlandığı, süpervizörlüğünü Serdar Biliş’in üstlendiği yıllar boyunca kapalı gişe oynanan ‘Joseph K.’nın kadrosunda Mert Fırat, Didem Balçın, Onur Dilber ve Özgün Aydın yer alıyor.

DasDas, 1 milyona yakın seyirciyi misafir etti

Tiyatroyu daha geniş kitlelere ulaştırıp Türkiye’deki tiyatro üretimine katkı sağlamayı amaç edinen, 7 yıl boyunca 300’den fazla konuk oyunu sahnesinde ağırlayan, 35 oyun prodüksiyonunu hayata geçiren, 1 milyona yakın seyirciyi misafir eden, 30’dan fazla şehre turne düzenleyen, etkinlik programında müzik ve stand-up performanslarını eksik etmeyen DasDas, yeni yaşında da bu yaptıklarından ödün vermeden devam ederek hedeflerini daha da yükseğe taşımayı planlıyor.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: