AnasayfaEkoloji

Alternatif Çevre Mühendisliği Buluşmaları İstanbul’da Düzenleniyor

Alternatif Çevre Mühendisliği Buluşmaları İstanbul’da Düzenleniyor

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (TÜSİAD) konuk kurum olarak katılacağı 4. Alternatif Çevre Mühendisliği Buluşmaları Çevreci Etkinlikler tarafından 10 Aralık Cumartesi günü Akmerkez, Young Lions Zone’da düzenlenecek.

Çevreci Etkinlikler, Türkiye’de yer alan ilk ve tek çevre etkinlikleri platformudur ve Alternatif Çevre Mühendisliği Buluşmaları bu kurumun hayata geçirdiği bir projedir. Etkinlik kapsamında dünyanın farklı noktalarında ve Türkiye’de sürekli olarak gündemde olan çevre sorunları tartışmaya açılacak olup, çevre mühendislerinin bu sorunlara nasıl çözüm getireceği masaya yatırılacaktır. Ayrıca, sanayide dönüşüm ve sektörel politikaların önemi de buluşmanın ana temaları arasında yer alacak.

Buluşmaya, uzman çevre mühendislerinin yanı sıra, 30 yaş altı profesyoneller ve üniversite öğrencileri de katılım sağlayabiliyor. TÜSİAD’tan Genel Sekreter Yardımcısı Nurşen Numanoğlu’nun ‘Sanayide Dönüşüm ve Sektörel Politikalar’ sunumuyla katılım sağlayacağı buluşma 10 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’da başlayacak ve 17:00’a kadar devam edecek.

Katılımın 30 kişiyle sınırlandırıldığı buluşmaya kayıt olmak için tıklayınız.