AnasayfaEğitim

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Teknoloji Politikaları ve İnovasyon Yönetimi Türkçe Tezli Yüksek Lisans Programı Güz Dönemi başvuruları başladı.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Teknoloji Politikaları ve İnovasyon Yönetimi  Türkçe Tezli Yüksek Lisans Programı Güz Dönemi başvuruları başladı.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Teknoloji Politikaları ve İnovasyon Yönetimi Anabilim Dalı bünyesinde 2015 yılından bu yana Türkiye Cumhuriyeti Sanayi Bakanlığı, TÜBİTAK, Türk Telekom, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu , Teknopark Ankara gibi belirli kurumlarla yapılan protokoller kapsamında Teknoloji Politikaları ve İnovasyon Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programına öğrenci kabulü yapılmaktadır. Programın birikim ve deneyimini geliştirmek amacıyla 2020 Güz Dönemi’nde program tezli olarak da başvuruları kabul edecektir. 

Teknoloji Politikaları ve İnovasyon Yönetimi Yüksek Lisans Programı’nın amacı, merkezi kamu kurumlarında ve endüstri komplekslerinin geliştirilmesi ve işleyişinden sorumlu uzman ve yöneticilere sanayi ve teknoloji alanında teorik ve pratik deneyim kazandırmaktır. Bu program ile Türkiye’de endüstri, teknoloji politikaları, kamu-üniversite-sanayi iş birliği ve yerel kalkınma gibi konularda bireysel ve kurumsal kapasite gelişimi sağlanacaktır.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Teknoloji Politikaları ve İnovasyon Yönetimi  Türkçe Tezli Yüksek Lisans Programı Güz Dönemi için başvurmak isteyen adaylar detaylı bilgiye buradan erişebilirler.