AnasayfaGenelTeknoloji

Dünya Akıllı Şehirler Kongresi, 13-15 Mart 2019 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek!

Dünya Akıllı Şehirler Kongresi, 13-15 Mart 2019 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek!

World Cities Congress (Dünya Akıllı Şehirler Kongresi) 2019, 13-15 Mart tarihinde İstanbul’da düzenlenecek.

“Smart 4 Habitat” sloganıyla yola çıkan 2019 Dünya Akıllı Şehirler Kongresi, 13-15 Mart tarihinde İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek. Geleceğin akıllı şehirler teknolojilerinin buluşacağı kongrede, 12 ülke ve 120 şehirden gelen 250 katılımcı buluşacak.

Katılımcıların bazıları, akıllı şehirler girişimlerine yön veren küresel markalar ve 10 binden fazla sektör profesyoneli, ulusal ve uluslararası belediyeler, teknoloji sağlayıcıları, teknoparklar, seltörel STK’lar ve daha birçok kurum ve kuruluşu içeriyor. Bu etkinlik süresince 3 gün boyunca Akıllı Şehir teknolojileri, çözümler ve tasarıların konuşulacağı çeşitli paneller, workshoplar ve keynote konuşmalara katılım sağlamak ve iş fikri geliştirmek mümkün. Bu etkinliklerin yanı sıra 3. Akıllı Şehir Fikir ve Proje Yarışması, Sustainbul Ideathon, espor ve drone yarışmaları da konukların katılımını bekliyor.

World Cities Congress Istanbul 2019

Akıllı şehirlerin bugünü ve yarınının tasarımında birçok sesi bir araya getirip, teknolojinin bu alandaki önemine vurgu yaparken bu konuda sürdürülebilir çözümlere ulaşılmaya çalışılacak. Dünya Akıllı Şehirler Kongresi’nin kapıları akıllı şehircilik üzerine fikir sahibi olmak isteyen ve akıllı şehircilik sorunlarına çözümler üretmeye çalışan herkese açık olacak.

Detaylı bilgi ve kayıt için tıklayınız.