AnasayfaKalkınmaSürdürülebilir Kalkınma

Etki ekosisteminin öncü paydaşları ImpactFest 2023’te bir araya geliyor

Etki ekosisteminin öncü paydaşları ImpactFest 2023’te bir araya geliyor

2-7 Eylül tarihleri arasında Şirince’de gerçekleştirilecek ImpactFest 2023’te etki ekosisteminin öncü paydaşlarını bir araya geliyor.

Arkhé Innovate ImpactFest’in 2. edisyonu için Türkiye’nin dört bir yanındaki yaratıcıları, yenilikçileri, düşünce liderlerini, aktivistleri ve daha parlak bir geleceğin diğer şekillendiricilerini Şirince’de bir araya getiriyor. Daha iyi bir yarın yaratmak için harekete geçen bireylerden oluşan bir grupla tartışmalar, eğlenceli atölyeler ve benzersiz ağ kurma fırsatları Şirince Arkhe Kampüsü’nde olacak.

ImpactFest, daha dirençli ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek için çözümleri hızlandırmakla ilgilidir. Bu yıl, bölgenin acil ve etkili çözümlere ihtiyaç duyduğu dört kritik temaya odaklanıyorlar.

SU VE GIDA GÜVENLİĞİ

Daha az gıda ve su kaybını, doğal kaynakların korunmasını, biyoçeşitliliğin güçlendirilmesini ve herkesin yeterli su ve gıdaya erişimini nasıl sağlayabiliriz?

TOPLUM DESTEKLİ TASARIM

Toplum destekli tasarım ve inovasyon bölgemizin en acil sorunlarının üstesinden gelmemize nasıl yardımcı olabilir?

GENÇLİK ve GELECEK

Gençlere anlamlı kaynaklar ve daha iyi fırsatlar sağlayacak yeni destek mekanizmalarını nasıl tasarlayabilir ve geliştirebiliriz?

İKLİM İNOVASYONLARI

Net sıfır ekonomiye geçişi sağlamak için sürdürülebilir inovasyonları nasıl hızlandırabiliriz?

ImpactFest 2023’te Kale Grubu Sürdürülebilir İnovasyon gününün tema partneri olarak yer alıyor.

Arkhe Innovative kimdir?

Ölçeklenebilir çözümlerin geliştirilmesini sağlamak ve hızlandırmak için kilit paydaşları bir araya getiren bir inovasyon platformudur. İnovasyon programları, ekosistem geliştirme ve sektörel bazlı etkinliklerle yüksek ihtiyaç duyulan alanlarda inovasyonu katalize ediyorlar.

 

Kaynak: Arkhe Innovative

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: