AnasayfaEğitimSürdürülebilir Kalkınma

Circle Up Yaz Kampı’23 Başlıyor!

Circle Up Yaz Kampı’23 Başlıyor!

6-7-8 Eylül tarihlerinde Mef Üniversitesinde gerçekleşecek olan Circle Up Yaz Kampı’nın bu yılki Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları teması Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar olarak belirlendi.

Bu sene karşı karşıya kalınan deprem felaketi, iklim krizinin etkisinin şehirlerde giderek daha çok hissettirmesi ve bu sorunları çözecek projelerin gençlerden çıkacağına olan inancıyla kampın bu yılki ana teması “Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar” olarak seçildi.

3 gün boyunca girişimcilik, sosyal fayda, Sürdürebilir Kalkınma Amaçları, sosyokrasi ve daha birçok konu, çeşitli workshoplar, alanında uzman konuşmacılar ve oyunlar sayesinde öğrenme kampa katılan katılımcılarını bekliyor. 

Kampa katılım tamamen ücretsiz olmakla birlikte lise-üniversite öğrencilerine yönelik olan kontenjanlarla sınırlı bir etkinlik olması bekleniyor. 

Kamptaki 3 günün sonunda katılımcılar bir ekip kurabilecek ve kendi startup fikirlerini oluşturabilecek. Ayrıca kampın sonunda katılımcılar fikirlerini melek yatırımcı ve girişimcilerden oluşan jüriye sunma imkanı bulacak.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: