AnasayfaKalkınma

Stevie Uluslararası İş Ödülleri sahiplerini buldu

Stevie Uluslararası İş Ödülleri sahiplerini buldu

Dünyanın dört bir yanındaki yüksek başarılı kuruluşlar ve yöneticiler, dünyanın tek uluslararası, her şeyi kapsayan iş ödülleri programı olan The 20th Annual International Business Awards®’da Altın, Gümüş ve Bronz Stevie® Ödülü kazananları olarak tanındı.

Kazananlar, 61 ülkedeki kuruluşlar tarafından sunulan 3.700’den fazla aday arasından seçildi. Stevie kazananlarını belirlemek için dünya çapında 230’dan fazla yönetici 11 jüriye katıldı. Bu yılki yarışmada ayrıca kuruluşların ve bireylerin sürdürülebilirlik girişimlerindeki başarılarını takdir etmek için bir dizi yeni kategori de yer aldı.

61 ülkeden gelen 3.700 aday arasından İhtiyaç Haritası, DasDas ve Zorlu PSM’nin Kahramanmaraş depremleri sonrası destek amaçlı düzenlediği ‘Dayanışma Sahnesi de altın ödülün sahibi oldu. 

6 Şubat depremleri ve sonrasını kapsayan afetten etkilenen öğrencilerin eğitim ve sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için 30 Mart akşamı, DasDas ve Zorlu PSM iş birliğiyle düzenlenilen etkinlikte, Türkiye’nin sevilen sanatçıları bir araya geldi. Depremden bedensel olarak zarar gören çocuklar için üç boyutlu yazıcılarla üretilmiş mekanik robotel ihtiyaçları da karşılanmıştı.

Bu yıl 20’ncisi düzenlenen Uluslararası İş Ödülleri’nin kazananları 13 Ekim’de İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenecek gala gecesinde kutlanacak.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: