AnasayfaİnovasyonSürdürülebilirlik

Fab City Summit 2018, 11-13 Temmuz tarihleri arasında Paris’te gerçekleştirilecek!

Fab City Summit 2018, 11-13 Temmuz tarihleri arasında Paris’te gerçekleştirilecek!

İşbirliği ve yıkıcı teknoloji ile yerelde üretken, küresel çapta birbirleri ile bağlantıdaki şehirlerin daha sürdürülebilir ve erişilebilir geleceğe yönelik dönüşümünün parçası olmak ister misiniz?

Sürdürebilir şehirleşme modelini benimsemiş Barselona, Paris, Amsterdam gibi kentlerin içinde bulunduğu hareket Fab City Global Initiative üçüncü Fab City Summit etkinliği, döngüsel ekonomi çevresinde öbeklenmiş pek çok inisiyatif ile verimli bir bölge olması dolayısıyla Paris’te organize ediliyor.

Fab City nedir?

Fab City, geleneksel bilgi ve ileri teknolojiyi kullanıp şehirlerde yerel üretim ve küresel iş birliğini mümkün kılarak, tüketim ve üretim biçimleri ile birlikte şehirlerdeki hemen her şeyi dönüştürmeyi amaçlayan bir hareket olarak tanımlanıyor.

Fab City Summit 2018, Paris Belediyesi’nde yapılacak davetli bir etkinlik ile 11 Temmuz’da başlıyor. 12 ve 13 Temmuz tarihleri için planlanmış profesyonellere yönelik konuşmalar, buluşmalar, ustalık sınıfları, atölye çalışmaları ve daha fazlası, Fab City Hareketi’ne dair ortak vizyonun biçimleneceği iki günün programını oluşturuyor.
Ekran Resmi 2018-07-04 16.25.29
FabCity Summit 2018 katılımcıları, 12-13 Temmuz programında Neil Gershenfeld, Danielle Wood, Indy Johar, Sherry Lassiter, Dave Hakkens, Saskia Sassen, Gerardo Pisarello, Ron Eglash gibi alanında lider isimlerle buluşacak. İzmir’e de özel bir davet yollayan FabCity Grand Paris Association etkinliğe katılmak isteyenler FabCity Summit 2018 Connector’u ORIGINN COWORKING’e info@originn.com.tr adresinden ulaşabilir.
Etkinlik hakkında detaylı bilgi için Fab City Sitesi veya Facebook hesabı üzerinden etkinliği takip edebilirsiniz.