AnasayfaGirişimcilik

Girişimciler için Finansal Okuryazarlık Eğitmen Eğitimi

Girişimciler için Finansal Okuryazarlık Eğitmen Eğitimi

Paramı Yönetebiliyorum Projesi “Girişimciler için Finansal Okuryazarlık” eğitimi 5 – 9 Ekim 2016 tarihlerinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecek.

Bu eğitmen eğitimi için gönüllü eğitmen olmak isteyen 25 kişilik bir ekip seçilecektir ve eğitim tüm Türkiye’den başvurulara açıktır. Başvuru yapacak adaylar cinsiyet dengesi, bölgesel dağılım, finansal okuryazarlık ve girişimcilik konularına ilgileri göz önünde bulundurularak değerlendirilecektir. Seçilen katılımcıların masrafları proje tarafından karşılanacaktır.

Sivil toplum kuruluşları, öğrenci kulüpleri, gençlik meclisleri gibi gençlik çalışmalarında bulunan kurumlarda yer alan ve/veya gönüllü proje eğitmeni olma motivasyonuna sahip 15-30 yaşları arasındaki gençler eğitmen eğitimine başvuru yapabilir. Gönüllü eğitmenler proje ekibiyle iş birliği içerisinde çalışarak aldıkları eğitmen eğitimi doğrultusunda yerel eğitimler vermeleri ve bir yıllık dönemde en az 150 kişiye ulaşmaları beklenmektedir.

Ayrıca yaşadığı ilde projenin eğitim dışı faaliyetlerinin yürütülmesi ve projenin savunuculuğunu yapması da projenin hedefleri arasında yer almaktadır.

Son başvuru tarihi 20 Eylül olan eğitmen eğitiminin başvuru formu için tıklayınız.