AnasayfaGirişimcilikAR-GE

Girişimcilik Projeniz Varsa Big Bang Tam Size Göre

Girişimcilik Projeniz Varsa Big Bang Tam Size Göre

İTÜ ARI Teknokent’in girişimcilik yarışması olan Big Bang 12 Kasım 2016’da düzenlenecek. Ödüller sahipleriyle buluşacak.

AR-GE faaliyetleri yürüten girişimci firmalara hizmet sunan ve yasa kapsamında destek veren İTÜ ARI Teknokent tarafından bu yıl da girişimcilik yarışması Big Bang düzenlenecek. 12 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek yarışma, genç girişimcilerin projelerini bekliyor.

Dünyanın lider girişimcilik etkinliklerinden biri olma amacını güden Big Bang / Start-Up challenge, girişimler ile iş dünyasını buluşturuyor. Bu bağlamda girişimci gruplar, sürpriz yatırım ve toplam 3 Milyon TL ödül için sahnede sunum yapacak. Organizasyon aynı zamanda girişimcilerin; basın, paydaş, işbirliği olanakları, yatırımcılar ve olası müşterilerle tanışması için fırsat yaratıyor.

Geçtiğimiz yıl Big Bang (2015); girişimcilere nakit 1.000.000 TL ödül, 2.000.000 TL ayni ödül sağlamıştı. Organizasyon ayrıca, fuayede 70 girişimci standı, sahnede 20 girişimci sunumu, 1.500 katılımcı ve 42.000 online seyirciye ev sahipliği yapmıştı.