Şirketlerin insan kaynaklı ya da doğal sebeplerle ortaya çıkan afetlere karşı hazırlıklı olmaları için eğitimler ve bilgilendirme faaliyetleri düzenleyen Sağlam KOBİ Projesi, firmaların afet öncesinde, sırasında ve sonrasında karşılaşabileceği zorluklara yönelik çözümler geliştirilmesi için 30 Kasım, 1-2 Aralık 2018 tarihlerinde Hackathon düzenliyor.

KOBİ’lerin olası tehlikelere karşı çalışanlarını, ürünlerini, verilerini ve markalarını korumaya ve afet sonrası iş sürekliliğini sağlamaya yönelik daha iyi ve daha verimli adımlar atmasını sağlayacak olan fikirlerin teknolojiyle bir araya gelerek gerçeğe dönüşmesi için siz de bu Hackathon’da yer alabilirsiniz.

Ödüller

Birincilik Ödülü: 5000 TL

İkincilik Ödülü: 3000 TL

Üçüncülük Ödülü: 1000 TL

Sağlam Kobi Nedir?

Sağlam KOBİ, şirketlerin, insan kaynaklı ya da doğal sebeplerle ortaya çıkan herhangi bir afete karşı hazırlıklı olmalarını desteklemek amacı ile eğitimler ve bilgilendirme faaliyetleri düzenlenmektedir.

Sağlam KOBİ eğitimleri ve online araç kiti ile firmaların karşılaşması olası tehlikelere karşı çalışanlarını, ürünlerini, verilerini ve markalarını korumaya yönelik adımlar atmalarını sağlamaktadır.

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız!