AnasayfaGenel

The Most Powerful Font ile liderlere mesaj verin

The Most Powerful Font ile liderlere mesaj verin

Dünya liderlerini bir araya getiren G7 Zirvesi 8-9 Haziran tarihlerinde Kanada’da gerçekleştiriliyor. Zirveye katılan liderlerin ve devlet başkanlarının el yazılarından oluşturulmuş “The Most Powerful Font”, çözüm aradığınız problemler konusunda onlara sesinizi duyurmanıza yardımcı olabilir.

Ekran Resmi 2018-06-07 12.05.47

TBWA\Istanbul tarafından hazırlanan The Most Powerful Font projesi Support to Life ile iş birliği yapılarak hayata geçirildi. Liderlerin imzalarından alınan 26 harfle hazırlanan “dünyanın en güçlü font ailesi”, G7 süresince liderlere talepleri sosyal medya aracılığıyla iletmek için kullanılacak.

Kullanıcılar bu font’la oluşturacakları sosyal medya paylaşımlarında devlet başkanlarından taleplerini yazabilir, aynı zamanda devlet başkanlarını mention ederek taleplerini sosyal medyada paylaşabilirler. Font’u kullanmak için web sitesini ziyaret edebilir, ayrıca The Most Powerful Font’u Twitter ve Instagram‘da takip edebilirsiniz.

Font’u oluştururken imzaları kullanılan liderler arasında Theresa May, Justin Trudeau, Shinzo Abe, Donald Trump, Paolo Gentiloni, Emmanuel Macron ve Jean-Claude Juncker bulunuyor.

Kanada’da, zirvenin düzenlendiği yere yakın bir konumda açık hava ilanı da bulunacak kampanya ile liderlere, kendi imzalarından oluşturulan font’larla yazılmış mektuplar iletilecek.

The Most Powerful Font’un tanıtımı için hazırlanan videolar;

Kaynak