AnasayfaSosyal Kalkınma

2. Sosyal Dönüşüm Atölyesi Ankara’da Gerçekleşiyor

Proje Panosu tarafından gerçekleştirilecek İkinci Sosyal Dönüşüm Atölyesi, 26 Aralık 2015 Cumartesi günü Ankara’da düzenleniyor.

Bilgi Üniversitesi Genç Sosyal Girişimci Ödülü’nü alan Proje Panosu sosyal girişim alanında öğrendiği bilgi ve deneyimi, dönüşümün bir parçası olmak isteyen gençlere aktarmaya devam ediyor. Geçtiğimiz bir yılda 15 STK’ya ve 250 gence eğitim veren ve aynı zamanda sosyal bir girişim olarak sivil toplum alanında yerini alan Proje Panosu yeni bir eğitim serisi düzenlemeye başladı.

Proje Panosu, Ankara’da gerçekleşecek Sosyal Dönüşüm Atölyesi ile gençlerin sivil toplum ve sosyal girişimcilik alanlarındaki farkındalığını artırıp katılımcı bir ortamın yaratılmasına destek vermeyi amaçlıyor. Atölye kapsamında; sosyal girişimcilik, sosyal inovasyon, paylaşım ekonomisi, kitle fonlama ve sosyal medya kullanımı başlıklarını içeren bir etkinlik programı oluşturuldu.

Atölye boyunca eğitimi verecek Abdulah Oskay, aynı zamanda Hayat Sende Gençlik Akademisi Derneği’nin kurucusudur ve Sabancı Vakfı’nın belirlediği Fark Yaratanlar arasında yer almaktadır. Oskay, dünyanın en büyük sosyal girişimcilik ağı Ashoka Vakfı tarafından Ashoka Fellow olarak seçilmiştir. Ayrıca, Sosyal Girişimciler Derneği ve Proje Panosu’nun kurucuları arasında yer almaktadır. Her yıl yüzlerce gence eğitimler veren Oskay,  birçok projeye ve sosyal girişime mentörlük desteği sağlamaktadır.

Etkinlik hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Diğer tüm sorularınız için iletişim adresi iletisim@projepanosu.com