Anasayfaİş Fırsatları

Avrupa Yatırım Bankası Sivil Toplum Görevlisi Arıyor!

Avrupa Yatırım Bankası Sivil Toplum Görevlisi Arıyor!

Avrupa Birliği’nin hedeflerini gerçekleştirmesine yardımcı olacak yatırımların finanse edilmesi amacıyla kurulmuş olan Avrupa Yatırım Bankası, sivil toplum görevlisi arıyor.

Avrupa Yatırım Bankası, örgütsel gerekliliklere ve bireysel performansa bağlı olarak, kalıcı bir sözleşmeye geçme imkanı ile iş gereksinimlerine göre en fazla 6 yıla kadar vadeli süreli sözleşmeler sunmaktadır.

Bu pozisyonda başlayacak olan sivil toplum sorumlusu, Avrupa Yatırım Bankası’nın paydaş ilişkilerini, şeffaflık politikasını yürütmek, halkın bilgi taleplerine cevap vermek ve sivil toplum kuruluşlarıyla (STK) ilişkileri yönetmekle sorumlu ekibin bir parçası olarak, bankanın bir dizi alanda katılımını daha da genişletmek ve derinleştirmek için katkıda bulunmalıdır.

Örgütün sürdürülebilir ve katılım konusunu da kapsayan boyutlarında, sivil toplum uzmanı en iyi uygulamaların peşinden gitmeli ve kurumsal sorumluluk alanındaki sürekli iyileştirme stratejisi dahilinde bilgi taleplerine yanıt vermeyi de içeren alanlarda görev almalı, kısaca genel olarak çevresel, sosyal ve yönetişim konularına odaklanmalıdır.

Avrupa Yatırım Bankası’nın işletim ağında yer alan görevli, Bölüm Başkan Yardımcısına ve Sivil Toplum Bölümü Başkanı’na da bölüm ve bölüm üyeleri ile bağlantı kurduğunu bildirmekle yükümlüdür. Ayrıca dernekler, federasyonlar, düşünce kuruluşları, akademik şirketler, STK’lar, şebekeler ve daha geniş sivil toplum paydaşları ile sık ve yakın temaslar halinde ve diğer müdürlüklerle de yakın ilişki içerisinde çalışır.

Başvuru ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Son başvuru tarihi: 20 Temmuz 2017