AnasayfaEğitimSürdürülebilir Kalkınma

Bir.One. Bursu Başvurular Başladı

Bir.One. Bursu Başvurular Başladı

Farkındalık sahibi ve gönüllü üniversite öğrencilerine uygun Bir.One. bursu başvuruları başladı.

Her canlının yaşam hakkını savunan ve yeni bir hayvan hakları hareketi, tedavi ve sahiplendirme platformu olan Bir.One. tarafından, farkındalık sahibi üniversite öğrencilerine burs sağlanacak.

Burs, 6 üniversite öğrencisine 12 ay boyunca verilecek; bu kapsamda, öğrencinin yarıyıl not ortalamasının en az 2.50’de olmasını bekleniyor. Her yaş, bölüm ve sınıftan öğrencinin başvurabildiği bursta vatandaşlık sınırlaması bulunmuyor ve ilk burs 16 Eylül 2016 tarihinde veriliyor.

Başvuru için diğer koşullar ise; hayvan hakları, insani yardım, insan hakları, çevrecilik, sosyal girişimcilik konularından birinde veya daha fazlasında aktif çalışmalar yürütüyor olmak; bir devlet üniversitesinde 4 yıllık bölüme kayıtlı olmak/ yüksek lisan yapıyor olmak veya bir vakıf üniversitesinde aylık harçlık almadan tam burslu okuyor olmak; ve Kredi ve Yurtlar Kurumu harç ve öğrenim kredileri dışında hiçbir kurumdan burs almıyor olmak bulunuyor.

Başvuruyu Bir.One. Facebook sayfasına mesaj olarak: öğrenci belgesi, Güz 2016 dönemine kadarki transkript ve başvuru koşullarında belirtilen alanlarda kişinin yaptığı çalışmaları özetleyen ve talep nedenini açıklayan bir niyet mektubu ileterek yapabilirsiniz.