AnasayfaGenelTeknoloji

Help Steps ile Adımlar İyiliğe Dönüşüyor!

Help Steps ile Adımlar İyiliğe Dönüşüyor!

Düzenli yürüyüş yapmak, insan sağlığını ve yaşam kalitesini artırmak adına önemli bir yere sahip.  Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre sağlıklı bir bireyin günlük atması gereken adım sayısı ortalama 8000 – 10000 arasında olmalı. Her gün düzenli olarak atılan adımla kalp, kolestrol, diyabet gibi birçok ciddi hastalığın önlenmesinde büyük rol oynarken, insan vücuduna ve bağışıklık sistemine sağladığı faydalar ise saymakla bitirilemiyor. Hal böyleyken, sizler attığınız her adımla hem kendinize hem de başkalarına fayda sağlamak istemez misiniz?

Help Steps, adımlarınızı iyiliğe ve paraya dönüştüren ilk sağlık uygulaması olma özelliğini taşıyor.  Asıl motivasyonu bağış olan HS uygulaması, gün içinde atmış olduğunuz adımları gece 00.00 dan önce izleyeceğiniz kısa bir reklam ile mali bir değere dönüştürüp, ihtiyaç sahiplerine bağışlamanıza olanak sağlıyor.

Akıllı telefon kullanan herkese tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulamayı App Store ve Google Play Store’dan indirerek gün içinde adımlarınızı biriktirebilir ve gün sonunda ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.

Bunun yanı sıra uygulama içinde oluşturacağınız cüzdan hesabı sayesinde adımlarınızı dilediğiniz gibi kullanma imkanına da sahipsiniz. Visa ve İninal kart altyapısı ile oluşturulan HelpSteps card’a aktarılan adımlar ile sanal ortamda paranızı dilediğiniz gibi kullanabilir, dilerseniz dijital operatörlerden internet paketi satın alabilir, faturalarınızı ödeyebilir, sanal mağazalardan alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca biriken adımlarınızın yetmediği harcamalarda kendi kredi kartınız ya da banka kartlarınızla alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. 

Şimdi İhtiyaç Haritası ile adımlarınızı iyiliğe atmanın tam zamanı!

İhtiyaç Haritası gönüllüleri, Help Steps’le adımlarını iyiliğe atıyor. Sizler de adımlarınızı, indirmiş olduğunuz  Help Steps uygulamasının “Sağduyu” panelinden İhtiyaç Haritası’na bağışlayabilir, binlerce ihtiyaç sahibinin ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunabilirsiniz. Unutmayın, her ay hedeflenen zincirleme iyilik hareketine sizin destekleriniz ile bir adım daha yaklaşılıyor. Şimdi, iyilik için İhtiyaç Haritası, sağlık için Help Steps ile adımla vakti!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: