AnasayfaGirişimcilik

“İzmir Up” ile Girişimciler Buluşuyor

“İzmir Up” ile Girişimciler Buluşuyor

“İzmir Up” etkinliği 15 Nisan 2016 tarihinde İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Youngpreneurs, Girişimcilik Vakfı ve Atölye 15 ortaklığı ile düzenlenecek.

İzmir’in en ilham verici girişimcilik etkinliği olarak düzenlenecek ve önemli katılımcılar ile konuşmacılar bir araya getirecek “İzmir Up” etkinliği 15 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında, Girişimcilik Vakfı’ndan Sina Afra ve Hakan Baş, Girişim Fabrikası’ndan İhsan Elgin, Baydöner’in kurucusu Levent Yılmaz gibi birçok isim girişimcilik üzerine fikirlerini katılımcılarla paylaşacak.

Bir gün sürecek olan etkinlikte İzmir’deki girişimcilik ekosistemi üzerine fikirler paylaşılarak mevcut ekosistemin gelişmesine katkıda bulunacak paylaşımlar yapılacak. Sina Afra’nın “İzmir Neden Girişimcilik Merkezi Olmasın?” temalı konuşmasında girişimciliğin neden önemli olduğu ve yerel kalkınma noktasında İzmir’e neler katabileceğinden bahsedilecek.  Ayrıca, önemli bir girişim olan Baydöner kurucu Levent Yılmaz’da iyi örnekleri temsilen girişimcilik hakkında ipuçlarını ve tecrübelerini paylaşacak. Gün sonunda tüm katılımcıların birbirileri ile tanışma imkanı bulabileceği bir bölüm de yer alacak.

Etkinliğe katılmak isteyenler için ise eventbrite üzerinden bir kayıt sistem oluşturuldu. Kayıt olmak isteyenler buraya tıklayarak kayıt işlemlerini yapabilirler.