AnasayfaFonlar

Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Toplantısı İstanbul’da Gerçekleşecek

Sivil Toplum Afet Platformu (SİTAP) ve ADESO Afrika işbirliği ile düzenlenecek olan Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Toplantısı 13 Ocak 2015 tarihinde İstanbul Taksim Lares Park Otel’de gerçekleştirilecek.

Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Toplantısı ile özellikle son zamanlarda Suriye Krizi ile ortaya çıkan fon fırsatları değerlendirilecektir. Yerel ve ulusal Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK), uluslararası politika yapıcıların ve fon sağlayıcı kuruluşların  geliştirdiği ilişkilerin kapsamı ve bölgeye etkileri hakkında bir bilgilendirme yapılması planlanmaktadır.

İlerletilen bu ilişkiler neticesinde önümüzdeki günlerde artacak olan fon imkanları daha çok STK’nın konuya dahil olacağının da bir göstergesi olarak kabul edilebilir. Bu sebeple fon sağlayıcılar ve yararlanıcıları arasında gelişen süreçlerde yaratılan işbirliği ve kalitenin her iki taraf içinde artırılması ve yapılması planlanan toplantıyla masaya yatırılması en önemli konu başlıkları arasındadır.

Bu etkinlikle birlikte sivil toplum alanında afetler ve insani yardım konusunda çalışmalar yapan ve yapmak isteyen tüm STK’lar ile bir toplantı yapılarak, bu konudaki gelişmekte olan kaynakları, değişimler  ve süreçler  detaylı bir şekilde konuşulacaktır. Her STK’dan iki temsilcinin yer alabileceği toplantı programı için buraya tıklayınız.

Katılım ile ilgili tüm sorularınızı 9 Ocak 2016  tarihine kadar Tuğçe Duysak’a bildirebilirsiniz. info@sitap.org – 0 216 336 22 62