AnasayfaİnovasyonOrtak Çalışma (Coworking)

Work&Co, çalışma alanlarına yeni bir soluk getiriyor!

Work&Co, çalışma alanlarına yeni bir soluk getiriyor!

Güneş enerjisiyle çalışan Nova kapsülü, her gün farklı bir manzaraya karşı çalışma imkanıyla modern çalışma tanımının ihtiyaçlarına cevap veriyor. Work&Co‘nun geliştirdiği kapsül, “ofis dışı” çalışma alanlarına yeni bir boyut kazandırdı.

Aynı zamanda Work&Co kurucuları olan Julien Verspieren ve Jolize Pienaar, iki buçuk metrelik kapsülü tasarlayan isimler.

Jolize Pienaar, Nova için şunları söyledi:

“Hala üretken durumdayken ilham bulabilmek, Nova’yı inşa etmek için en güçlü motivasyonlarımızdan biri oldu. Farklı manzaralar eşliğinde, insanı düşünmeye ve üretmeye iten tam donanımlı bir konsept fikri, fazlasıyla çekiciydi.”

İçerisi hızlı bir wifi, Apple TV, yazıcı, beyaz tahta, kahve makinesi, mini buzdolabı ve banyo ile donatılmış olan kapsül; girişimciler, küçük ve orta ölçekli işletmeler, uzaktan çalışan ekipler ve serbest çalışanlar için karşı konulamaz bir çalışma alanı haline geliyor.

Dış kısım ve iç mekan estetiği bağımsız grafik tasarımcı Chris Moore tarafından tasarlandı. Duvar kağıdı ise KwaZulu Natal merkezli tasarım evi Ardmore Ceramic Art’ın Savuti koleksiyonunun bir parçası olarak kapsülde yer alıyor. Nova kullanıcılarına, kapsülü etkinlikler için geçici bir ofis olarak kullanabilme veya istedikleri yerlere götürerek orada çalışma imkanı sunuyor.

Pienaar, inovasyonun çok değerli olduğunu belirtti. Nova’nın konseptinin, sevdiği işi yaparken fiziksel bir alanla sınırlı kalmak istememesinden geldiğini ifade etti.

Kaynak